Грантовий конкурс від Spencer Foundation «Дослідницькі гранти в галузі освіти: малі»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Львівської політехніки пропонує науковцям Університету звернути увагу на грантовий конкурс від Spencer Foundation «Дослідницькі гранти в галузі освіти: малі».

Програма малих дослідницьких грантів у галузі освіти підтримує дослідницькі проєкти, які сприятимуть покращенню освіти в широкому плані. Мета цієї програми полягає у підтримці строгих, інтелектуально амбіційних і технічно обґрунтованих досліджень, які стосуються найнагальніших питань і переконливих можливостей в освіті. Тривалість запропонованих проєктів не може перевищувати 5 років.

Очікують, що:

  • пропозиції охоплюватимуть широкий спектр тем і дисциплін, які інноваційно досліджують питання, що є центральними для освіти, включаючи, наприклад, антропологію, філософію, психологію, соціологію, право, економіку, історію, нейронауку тощо.
  • буде методологічна різноманітність у відповідях на гострі питання, використання широкого спектру методів дослідження, включаючи кількісні, якісні, змішані методи, етнографію, дослідження на основі дизайну, методи участі, історичні дослідження тощо.
  • проєкти можуть включати дані з багатьох і різноманітних джерел, охоплювати достатній проміжок часу для досягнення глибини розуміння чи тісно співпрацювати з практиками або членами спільноти впродовж життя проєкту.

Бюджет проєктів – до 50 тисяч доларів США, дедлайн – 11 вересня 2024 року.

Докладніше