Одна олімпіада — десять нагород. Політехніки повернулися із Всеукраїнської студентської олімпіади

Анастасія СТЕПАНЯК (МОЗГОВА), Тижневик «Аудиторія»
переможці

Львівські політехніки повернулися із Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 172 — «Телекомунікації та радіотехніка» напряму «Радіотехніка», фінал якої відбувався 19–22 березня в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Маємо чим пишатися.

На політехніків чекали особисті та командні змагання. Командні заліки мали теоретичну та практичну форми. У теоретичному конкурсі група у складі Богдана Підвірного (ТРРП-11), Володимира Петруняка, Романа Матвіїва, Романа Романюка, Володимира Огорілка і Дмитра Лавріва (РТ-42) здобула ІІІ місце. У творчому конкурсі студентських розробок на платформі Arduino Політехніка отримала дві нагороди: дипломи за ІV (Матвіїв Роман, Петруняк Володимир) та ІІІ місця (Романюк Роман, Огорілко Володимир).

Особисті змагання відбувалися з різних дисциплін напряму «Радіотехніка». Серед здобутків політехніків — аж сім нагород. Роман Матвіїв та Володимир Огорілко здобули дипломи за третє місце. Володимир Петруняк виборов «бронзу» та срібло, а Богдан Підвірний став переможцем в особистій першості з «Радіотехніки».

Радість від нагород зі студентами розділили й наставники, котрі готували олімпіадників, а саме — Михайло Замісний та Андрій Бондарєв з кафедри ТРР, і викладач кафедри РЕПС Сергій Фабіровський.

Зі здобутками політехніків привітав в.о. ректора професор Юрій Бобало на Вченій раді університету.