Студентка ІППО Олена Бойчук про свою участь у Global Festival 2024 Industrial LINCage Festival for Global Leader

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Фото зі стажування в Кореї

У рамках Меморандуму, підписаного між Ханьянським жіночим університетом (Корея) та Львівською політехнікою, триває і розвивається співпраця. Цього року дві студентки нашого університету, Олена Бойчук та Юлія Павлосюк, відвідали фестиваль лідерства Global Festival 2024 Industrial LINCage Festival for Global Leader.

Розповідає Олена Бойчук, студентка Інституту права, психології та інноваційної освіти, майбутня психологиня.

– Яка була ваша мотивація до участі у програмі?

– Моєю мотивацією було перш за все дізнатися щось нове у сфері штучного інтелекту й роботизації світу, що і вдалося зробити. Також мене привабила тематика лідерства молоді та його розвитку, що також було невід’ємною частиною події. Окрім того, мені була цікава культура Південної Кореї та хотілось дізнатися щось і про неї.

– Як відбувалася поїздка?

– Поїздка та фестиваль відбувалися дуже організовано. Ще до початку зв’язалися організатори, щоб попросити документи, які вони використали для створення офіційного запрошення на фестиваль, яке було необхідне для вироблення візи до Південної Кореї. Перед фестивалем делегатам також надіслали розгорнуті буклети з основною інформацію про те, що і як відбуватиметься: як нас зустрінуть, який одяг брати з собою, які правила етикету варто запам’ятати, де відбуватиметься подія, де буде готель та приблизний розклад по днях. Окрім того, за опитувальником, який надіслали заздалегідь, нас розділили на 35 команд по 4–6 осіб. У кожної команди був фасилітатор, який відповідав за основні потреби, допомогу з інформацією та оновленнями, взаємодію з компаніями, з якими ми працювали. Всі зміни у розкладі нам повідомляли наперед, що було дуже зручно.

– А як проходила виставка?

– Сама подія переважно відбувалася в університеті Ханьян, там ми слухали лекції на теми, які допомагали нам у створені наших проєктів. Окрім того, кілька днів у кожної команди бували ментори – професіонали у справі та професори університету, з якими можна було обговорити проєкт команди і його покращити. Також під час днів Industry immersion команди відвідували компанії, з якими вони працювали. У нас був і час тімбілдингу, і час на отримання необхідної інформації, і час на розроблення проєкту з підтримкою загальних лекцій та особистих зустрічей з менторами.

– Які ваші враження від програми?

– Загальні враження дуже позитивні, мені припало до вподоби те, як динамічно й організовано все відбувалось. Команда, яка відповідала за делегатів, дуже відповідально та швидко реагувала на будь-які проблеми, запитання і потреби делегатів. Комунікація з фасилітаторами, компаніями та менторами була гарно налагоджена. Було цікаво слухати лекції та розмірковувати над проєктом команди, вже втілюючи матеріал із лекцій у його межах. Ментори надихали працювати й надавали нові ідеї. Не відчувалось ніякої незручності під час перебування в іншій країні. Я відчуваю, що справді взяла щось корисне для себе з цього проєкту.

Докладніше – на сторінці SID City Scientific Park у соцмережі Фейсбук.

Фото зі стажування в Кореї Фото зі стажування в Кореї Фото зі стажування в Кореї Фото зі стажування в Кореї