Студентка кафедри обліку та аналізу ІНЕМ здобула стипендію від співзасновника проєкту «Особистий шлях»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із вручення сертифікатів на стипендію

Студентку кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Адріану Вінтоняк (група ОП-32) на знак визнання її якісної наукової роботи й гідної активної громадянської позиції нагороджено стипендією в розмірі 20 000 гривень від одного з чотирьох співзасновників проєкту «Особистий шлях»Тараса Захарка, який є успішним випускником Університету.

Адріана є учасницею клубу небайдужої патріотичної молоді України «Особистий шлях» і навесні 2024 року здобула диплом І ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. У межах цього конкурсу за спеціальністю «Облік і оподаткування» диплом І ступеня здобула й команда кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки.

Сьогодні пластунка Адріана Вінтоняк створює для школярів цікавий відеоролик та сучасну презентацію про український «Пласт», а восени для найактивніших школярів – учасників клубу «Особистий шлях» – проведе захід, на якому навчатиме різним корисним пластунським навичкам.

Нагадуємо, що зараз триває змагання за цільові стипендії від ще одного співзасновника зазначеного проєкту – Мар’яна Вацяка. Вони будуть спрямовані на оплату навчальних курсів, пов’язаних з освітньою спеціальністю студентів-призерів, або курсів англійської мови.

Ініціатором запровадження таких стипендій є професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай, який також є співзасновником і керівником проєкту «Особистий шлях».

Серед учасниць клубу «Особистий шлях» є, зокрема, і двоє стипендіаток PwC Lviv SDС – Анастасія Дунаєвська (2023 р.) та Ольга Стецюк (2024 р.), які здобули престижні стипендії від провідної міжнародної аудиторської фірми у розмірі 20 000 грн на семестр.

Фото із вручення сертифікатів на стипендію Фото із вручення сертифікатів на стипендію Фото із вручення сертифікатів на стипендію Фото із вручення сертифікатів на стипендію Фото із вручення сертифікатів на стипендію