Доцентка кафедри ТБСФБ провела профорієнтаційний захід у Самбірському фаховому медичному коледжі

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційних заходів доцентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Ірина Губицька відвідала Комунальний заклад Львівської обласної ради «Самбірський фаховий медичний коледж» (м. Самбір), який готує фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Фармація» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Зустріч із майбутніми молодшими бакалаврами другого та третього курсів коледжу організували завідувачка відділення «Фармація» Надія Говдиш та викладачка Романія Щербань.

На зустрічі присутніх ознайомили з правилами прийому до Національного університету «Львівська політехніка» у 2024 році, кафедрою ТБСФБ, освітніми можливостями за освітньо-професійною програмою 226 «Фармація, промислова фармація» спеціалізації 226.02 «Промислова фармація», напрямами наукової роботи кафедри, можливостями міжнародної академічної мобільності та перспективами працевлаштування після одержання диплома.

Зустріч була конструктивною, студенти виявили зацікавленість і ставили запитання. Чекаємо їх у студентській сім’ї кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології!

Дякуємо за співпрацю керівництву коледжу, передусім директору Любомиру Ковальчуку!

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу