Разом зі стартом нового виробничого сезону студенти кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки мають можливість відвідати з екскурсіями та ознайомитися з основними виробництвами та базами практики в галузі харчових технологій.
Так, днями студенти І і ІІ курсу освітньої програми 181 «Харчові технології» разом із доцентом кафедри Тарасом Чайківським відвідали виробничі потужності пивоварні «Правда» (м. Львів).
Студенти ознайомилися з технологією пивоваріння, принципами роботи й використання сучасного обладнання для варіння, бродіння та розливу пива. На прикладі виробництва вивчили етапи технохімічного, мікробіологічного контролю. Важливим показником є органолептична оцінка продукції, тому важливим аспектом було дізнатися особливості дегустаційної оцінки пива.
Отримані практичні знання в поєднанні з ґрунтовним теоретичним матеріалом є запорукою підготовки висококваліфікованих фахівців для харчової промисловості України.