Гідрогелеві засоби Aquior демонстрували на 28-й Міжнародній спеціалізованій виставці «ГалМед» у Львові

R&D-центр Львівської політехніки
Фото з виставки

З 21 по 23 травня 2024 року в місті Львові проходив Львівський медичний форум та 28-а спеціалізована виставка «ГалМед», у яких взяли участь науковці, практикуючі медики, представники вітчизняних та європейських фірм-виробників медичного обладнання. Цей захід став майданчиком для просування медичних інновацій, прогресивних методик лікування й передових технологій, обміну досвідом між спеціалістами різних регіонів України та світу.

Завдяки участі у виставці команда науковців з Національного університету «Львівська політехніка» змогла розширити карту використання продукції Aquior на 8 нових закладів охорони здоров’я. Понад 70 відвідувачів виставки вперше ознайомилися з гідрогелевими засобами медичного призначення та проявили ініціативу використовувати їх у своїй медичній практиці.

Серед відвідувачів стенду Aquior були медики зі Львова, Полтави, Чернівців, Києва, Миколаєва та Одеси, які вже не перший рік користуються продукцією Aquior і дуже схвально відгукувалися про її практичну дію. Дякуємо за довіру до інноваційних розробок львівських політехніків!

Загалом, участь у заході дала змогу членам наукової групи переконатися, що продукція Aquior є дієвою, на неї є попит серед пацієнтів і вона потроху поширюється у середовищі вітчизняних медиків. Додатково цьому відтепер сприятиме й отримання сертифікату відповідності в Українському центрі медичної сертифікації та прогнозування.

Спасибі за допомогу та сприяння щодо участі у цьому заході команді департаменту економічної політики ЛОВА в особі очільника Степана Куйбіди!

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки