Голова профкому студентів та аспірантів Університету Анастасія Вакарчук успішно захистила дисертацію

Кафедра електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем
Фото із вручення диплома

1 лютого 2024 року асистентка кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки Анастасія Вакарчук успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктор філософії на тему «Аналіз впливу динаміки числових методів на характеристики електромеханічних систем з цифровим керуванням».

Першим науковим керівником здобувачки був світлої пам’яті професор кафедри ЕКС Володимир Мороз, який передчасно відійшов у засвіти в кінці 2022 року. Керівництво роботою аспірантки продовжила завідувачка кафедри теоретичної та загальної електротехніки професорка Оксана Гоголюк. Слід зазначити, що Анастасія Вакарчук успішно поєднувала навчання в аспірантурі та виконання дисертаційних досліджень із посадою голови профкому студентів та аспірантів Львівської політехніки. Особливою результативністю відзначається робота Анастасії у напрямі волонтерської діяльності.

27 лютого 2024 року на засіданні Вченої ради Національного університету «Львівська політехніка» голова ради ректор Юрій Бобало урочисто вручив Анастасії Вакарчук диплом доктора філософії.

Колеги-викладачі з кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем, а також численні студенти й аспіранти Львівської політехніки щиро вітають Анастасію з її черговим важливим здобутком та зичать подальших успіхів!