Кафедра фінансів ІНЕМ розвиває співпрацю із Вроцлавським економічним університетом

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото з візиту до Польщі

Нещодавно викладачі кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки зустрілися з колегами-партнерами у Вроцлавському економічному університеті. Продовження співпраці щодо навчання студентів за подвійними дипломами, міжнародна мобільність викладачів і студентів, нові спільні наукові дослідження щодо розвитку фінансово-кредитної системи двох країн – це та багато іншого було обговорено під час зустрічі.

Цікавим було вивчення досвіду роботи провідного бізнес-інкубатора на базі Вроцлавського економічного університету, який готує фахівців для банківської та бізнес-сфер, зокрема у межах економічного факультету, факультету інженерії, управління, інформатики і фінансів й менеджменту та туризму, а також ознайомлення зі спеціальностями «Банківська справа», «Ринкова аналітика», «Маркетингові комунікації», «Екобізнес, «Логістика» тощо. Львівським політехнікам розповіли про функціональний механізм бізнес-моделі інкубатора в умовах фінансової невизначеності та результати стартапів бізнес-інкубатора, які зосереджені на капіталізації ринкового попиту через створення нових інноваційних продуктів та послуг і спрямовані на впровадження інновацій та швидке їх масштабування.

Дякуємо колегам – prof. Krzysztof Jajuga, the Head of the Financial Investments and Risk Management Department, prof. Marek Pauka, the Head of the Finance Department, prof. Tomasz Słoński, the Head of the Corporate Finance and Public Finance Department – за актуальні пропозиції щодо продовження співпраці з Львівською політехнікою.

Далі буде…

Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі