Кафедра обліку та аналізу ІНЕМ провела Всеукраїнську олімпіаду з бухгалтерського обліку для студентів коледжів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з олімпіади

Кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з 11 березня по 25 травня 2024 року проводила Всеукраїнську олімпіаду з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів.

Олімпіада щороку викликає щоразу більшу зацікавленість студентів коледжів та розширює свою географію. Подія відбувалася в онлайн-форматі, складалася з двох турів та включала розв’язування тестових і практичних завдань із бухгалтерського обліку й оподаткування.

Загалом в олімпіаді взяли участь 136 студентів із 29 фахових коледжів з 15 областей України.

Перед фіналом олімпіади учасники мали змогу поспілкуватися із завідувачем кафедри обліку та аналізу професором Ігорем Яремком, головою журі олімпіади, к.е.н., доценткою кафедри ОА Наталією Воськало, які розповіли про важливість і необхідність професії бухгалтера для сучасної економіки, про переваги та можливості навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», а також запросили учасників продовжити своє навчання у Львівській політехніці.

Перед учасниками олімпіади виступила також представниця PwC Lviv Service Delivery Center Анна Федоренко, яка розповіла про діяльність компанії та можливості для студентів щодо навчання і працевлаштування.

У важкій боротьбі перемогу (перше призове місце) святкували студенти коледжів Чернівців, Дрогобича та Хмельницького. Також серед переможців студенти із Херсона, Малина, Коломиї, Тернополя, Шостки, Рівного, Гусятина, Тлумача, Києва, Одеси, Могилів-Подільського та інших міст.

Організатори надають всім учасникам сертифікати за участь в олімпіаді, викладачам – сертифікати за активну участь та якісну підготовку студентів. Ці документи буде розміщено на сайті олімпіади. Дипломи переможців надішлють поштою на адреси коледжів.

Кафедра обліку та аналізу вітає учасників Олімпіади та запрошує продовжити навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» у Львівській політехніці!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу