Кафедра обліку та аналізу ІНЕМ провела Всеукраїнську олімпіаду з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з нагородження переможців

Уже вчетверте кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки провела Всеукраїнську олімпіаду з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів.

Цього року попри значні перешкоди та ризики Олімпіада таки відбулася. Вона проходила в онлайн-форматі, складалася з двох турів та включала розв’язування тестових і практичних завдань із бухгалтерського обліку та оподаткування. Загалом в Олімпіаді взяв участь 101 студент із 31 фахового коледжу з 16 областей України.

Перед фіналом Олімпіади учасники мали змогу поспілкуватися із директором Інституту економіки і менеджменту професором Олегом Кузьміним, завідувачем кафедри обліку та аналізу професором Ігорем Яремком, головою журі Олімпіади Наталією Воськало, які розповіли про важливість і необхідність професії бухгалтера для сучасної економіки, про переваги та можливості навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», запросили учасників продовжити своє навчання у Львівській політехніці. Перед учасниками Олімпіади виступила також представниця PwC Lviv Service Delivery Center Мар’яна Гузій, яка розповіла про діяльність компанії та можливості для студентів щодо навчання і працевлаштування.

PwC Lviv Service Delivery Center також люб’язно надав призи для переможців Олімпіади. У важкій боротьбі перемогу (перше призове місце) святкували студенти коледжів Дрогобича, Рівного та Чернівців.

Організатори висловлюють вдячність усім учасникам за проявлені знання та ерудицію, а також викладачам за активну і якісну підготовку студентів!

Вітаємо переможців та їхніх керівників і бажаємо майбутніх високих звершень!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Результати олімпіади Результати олімпіади Фото з нагородження переможців Фото з нагородження переможців Фото з нагородження переможців Фото з нагородження переможців Фото з нагородження переможців