У рамках профорієнтаційної роботи кафедра ТФКМП провела захід «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста»

Кафедра теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права
Фото із заходу «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста»

«Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста» – саме з такою назвою 22 грудня для учнів 9 класу Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка» кафедра теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права провела інформаційну зустріч про зміст, статус на ринку праці, рівні освіти, перспективи працевлаштування особи після здобуття вищої юридичної освіти.

Доцентка кафедри, к.ю.н. Ірина Андрусяк акцентувала на важливості вибору майбутньої професії, аргументуючи це словами, що якщо людина не розуміє навіщо і заради чого ходить на роботу – на неї чекає розчарування у будь-якій посаді, компанії і професії. І навпаки – той, хто усвідомлює користь від своєї роботи для себе й інших, почувається набагато щасливішим і впевненішим.

Після завершення зустрічі учні отримали відповіді на запитання, які виникли під час заходу. Роздано спеціальні інформаційні матеріали.

Фото із заходу «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста» Фото із заходу «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста» Фото із заходу «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста»