Хмельницький політехнічний коледж одержав відзнаку «Зірка якості» Національного рейтингу якості товарів та послуг

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Хмельницька політехніка одержала відзнаку «Зірка якості»

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» – один із лідерів на освітньому ринку України. Підтвердженням цьому є отримана у жовтні 2020 року відзнака Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» для керівників та спеціалістів підприємств, компаній, закладів, які своєю плідною працею і професіоналізмом зробили значний внесок у розвиток України.

Рейтинг укладено на основі офіційних даних Державних статистичних органів України, і в ньому виключено вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні неупереджена, комплексна, об’єктивна та прозора система, що визначає лідерів, які досягли успіху в своїй галузі за звітний період серед всіх установ незалежно від форм власності.

Відповідно до результатів ранжування Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» та звання «Краще підприємство країни» в галузі освіти і науки присвоєно Хмельницькому політехнічному коледжу за незмінно високу якість і досягнення у науковій роботі та підготовку висококваліфікованих фахівців.

Хмельницька політехніка одержала відзнаку «Зірка якості» Хмельницька політехніка одержала відзнаку «Зірка якості»