Хмельницькі політехніки взяли участь у масштабному профорієнтаційному заході «Місто професій

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

4 вересня у місті Хмельницькому вже увосьме відбувся масштабний профорієнтаційний проєкт «Місто професій». Цей соціальний захід націлений на те, щоб зорієнтувати підростаюче покоління на усвідомлений вибір фаху за своїми вподобаннями та, у перспективі, вдало обрати навчальний заклад для здобуття відповідної спеціальності.

Постійним учасником профорієнтаційних заходів є Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка». Представники навчального закладу проводять майстер-класи, що дають змогу ближче познайомитись зі спеціальностями, та експонують різноманітні цікавинки, які виготовляють студенти-політехніки завдяки отриманим у коледжі знанням. Тут маленькі та допитливі хмельничани чи не вперше знайомляться зі спеціальностями, які є найбільш затребуваними на ринку праці.

Програмне забезпечення, комп’ютерні системи, різноманітне технічне й інженерне обладнання, бухгалтерський та менеджерський супровід виробництва – це наріжні камені сучасної економіки. Фахівцем у цих галузях можна стати завдяки навчанню у Хмельницькій політехніці. Тож спільнота закладу сподівається через декілька років побачити сьогоднішніх відвідувачів «Міста професій» в рядах студентів Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка».