Хмельницький політехнічний коледж Університету втретє відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
День відкритих дверей

14 травня Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» втретє гостинно відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів. Гості ознайомилися з особливостями цьогорічного вступу до коледжу, умовами навчання, зокрема і за державні кошти, можливостями всебічного розвитку у різноманітних гуртках, творчих студіях та секціях, здобуттям додаткових професій. Іногородніх потішило те, що гуртожитком, який розташований поруч із навчальними корпусами, забезпечують усіх, хто цього потребує.

Зацікавила присутніх і подальша можливість у приміщенні Хмельницького політехнічного коледжу продовжити навчання за скороченою програмою у Національному університеті «Львівська політехніка».

Майбутні абітурієнти та їхні батьки на власні очі переконались, що у навчальному закладі достатньо спеціалізованих майстерень та лабораторій, верстатів та обладнання, комп’ютерних класів, телестудій. Велика комп’ютеризована бібліотека, актова зала, музей, кімната народознавства, автодром, просторий спортивний та тренажерний зали, стадіон, тир, тактичне поле, медичний, стоматологічний кабінети, їдальня з демократичними цінами та декілька буфетів успішно забезпечують культурно-просвітницькі та санітарно-побутові потреби студентів.

Високий рівень знань та вміння розробити і виготовити різноманітні механічні та електронні моделі, пристрої та робототехніку, а також провести економічні розрахунки було продемонстровано старшокурсниками на виставці власних виробів у холі коледжу.

Третій День відкритих дверей був таким же багатолюдним, як і два попередні. Це дає надію на те, що коледж знову поповниться талановитими, допитливими і добре підготовленими студентами, які у політехнічному вузі повністю розкриють свій потенціал та стануть гордістю ХПК.

А поки що на них чекають напружені місяці підготовки до вступу. Гарною підмогою у цьому стане навчання на підготовчих курсах з математики та української мови у ХПК, що допоможе отримати якісні знання в межах програми вступних іспитів.

День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей