Колектив МІОКу зустрівся онлайн із проректором Львівської політехніки Павлом Жежничем

МІОК Львівської політехніки
онлайн-спілкування

Напередодні масштабних міжнародних заходів, які у зв’язку з карантином відбудуться онлайн, колектив Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою зустрівся на платформі Zoom із Павлом Жежничем, доктором технічних наук, професором, проректором з науково-педагогічної роботи та інформатизації Національного університету «Львівська політехніка». У такий спосіб Інститут продовжив уже традиційні в нових умовах онлайн-зустрічі та наради з керівництвом Політехніки.

У розмові з «міоківцями» д-р Павло Жежнич дав цінні поради та настанови щодо оптимізації роботи в режимі онлайн, особливо наголосивши на тому, як убезпечитися від форс-мажорних обставин під час майбутніх заходів.

Ірина Ключковська, директорка МІОКу, зазначила:

– Під час карантину Інститут досить швидко адаптувався до нових реалій, набувши нового досвіду комунікації та організації повсякденної роботи. Ми швидко вийшли на широку авдиторію у світі і вже проводимо великі заходи онлайн. Так, 25 червня відбудеться промоційна панель Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?», на яку вже зареєструвалися учасники з понад 30 країн. У липні презентуємо відкриту зустріч з ініціаторами проєкту «Анна Київська» (Франція), а також (з 13 по 26 липня) – чергову Міжнародну літню школу україністики «Крок до України», яку вперше проведемо через інтернет. А це, ніде правди діти, вимагало значних зусиль нашого колективу.

Наприкінці зустрічі Павло Жежнич подякував МІОКу за якісну роботу, яку Інститут виконує, незважаючи на нові глобальні труднощі, та побажав успіху на майбутніх заходах:

– Приємно, що ви активні. Захоплює, що Ви не злякалися несподіваних викликів, а освоїли нові можливості. Ви – приклад для інших інститутів Політехніки.

 онлайн із проректором Павлом Жежничем