Команда МІОКу взяла участь у заході Community Activists’ Workshop in Ukraine на Закарпатті

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Фото із заходу

19–21 вересня 2024 року команда Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» у складі Володимира Гнатюка, наукового співробітника, PhD з політичних наук, та Ольги Долінської, провідного соціолога, взяли участь у заході Community Activists’ Workshop in Ukraine "United", що відбувся у місті Мукачево в офлайн-форматі.

Під час воркшопу МІОКівці пройшли серію навчальних сесій, спрямованих на розвиток навичок управління гуманітарними ініціативами, стійкості до вигорання й опановували інструменти для покращення проєктної діяльності у сфері громадської активності. За результатами участі в заході співробітники Інституту змогли обмінятися знаннями та навичками для зміцнення процесів і реформ, пов’язаних із роботою з внутрішньо переміщеними особами, мігрантами та інтеграцією, а також отримали дипломи про успішне завершення навчання.

Триденний воркшоп зібрав українських науковців, громадських діячів та діячок, волонтерів, активістів та просто небайдужих людей, які працюють у секторі підтримки ВПО, гуманітарної допомоги, інтеграції та міграції в Україні та країнах ЄС. Проєкт було реалізовано в рамках програми Youth Leadership for Emerging Future, яку організували Ashoka, Save the Children та Humanitarian Leadership Academy.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу