Компанія «Боїнг Україна» провела серію вебінарів для студентів та викладачів Львівської політехніки

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-лекції

У Львівській політехніці відбувся цикл спеціалізованих семінарів компанії «Боїнг Україна», організованих відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом. Для студентів та викладачів Університету впродовж лютого-березня 2024 року проведено вісім зустрічей в онлайн-форматі.

Корпорація Boeing є однією з чільних світових аерокосмічних та оборонних корпорацій, яка розширює свою присутність в Україні та пропонує можливості працевлаштування для кваліфікованих інженерів і менеджерів проєктів.

Провідні інженери компанії «Боїнг Україна» розповіли про свій досвід участі у великомасштабних виробничих проєктах авіаційної галузі. Учасники семінарів мали змогу ознайомитися з тонкощами виробництва літаків у компанії Boeing, як-от:

  • дизайн сучасних інтер’єрів літаків та виробництво оздоблювальних елементів;
  • методи проєктування авіаційних конструкцій;
  • інноваційні технології виробництва конструктивних елементів і деталей літака;
  • особливості модифікації пасажирського літака у вантажний;
  • фахові знання та навички, необхідні для роботи сервіс інженером в авіаційній сфері.

Студенти цікавилися можливостями працевлаштування у провідній міжнародній компанії. Відтак представники компанії «Боїнг Україна» презентували програму стажування для студентів Львівської політехніки, під час якої майбутні фахівці можуть удосконалити свої навички, здобути безцінний досвід у співпраці з кращими інженерами авіаційної галузі та втілити свої ідеї в рішення щодо актуальних викликів виробництва й експлуатації літаків Boeing.

Львівська політехніка планує надалі поглиблювати співпрацю з компанію «Боїнг Україна» через проведення семінарів, тематичних занять та презентацій кар’єрних можливостей для студентів і випускників Університету.

Більше інформації про актуальні вакансії, кар’єрні заходи та новини від роботодавців дізнавайтеся на телеграм-каналі Студії кар’єри Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції