Мінцифра та YEP запрошують викладачів університетів на Startup Campus 2021

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
Заставка до матеріалу

Міністерство цифрової трансформації України та стартап-інкубатор YEP запрошують викладачів університетів взяти участь у щорічній конференції, присвяченій підприємницькій освіті, – Startup Campus. Це дасть змогу доповнити досвід викладачів практичними кейсами та найкращими практиками від запрошених стартапів, корпорацій і міжнародних партнерів, а також допоможе зробити викладацьку спільноту більшою й експертнішою.

Минулої осені Мінцифра, Дія.Бізнес, YEP, МОН та USF за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили ініціативу «Підприємницький університет». У межах цієї ініціативи організатори постійно розвивають компетенції викладачів та підтримують університетські стартапи.

14 травня відбудуться відкриті лекції для всіх охочих від спікерів з України, Естонії та США. Воркшопи 15 травня будуть доступні лише для викладачів з ініціативи «Підприємницький університет». Більшість лекцій проведуть англійською мовою без перекладу.

Реєстрація на подію

Конференцію Startup Campus реалізує YEP у партнерстві з Університетом Тарту, Garage48, Cisco, OKKO, Genesis за підтримки Генерального консульства України в Сан-Франциско та Міністерства закордонних справ Естонії.