На кафедрі будівельного виробництва ІБІС відбулася відкрита лекція «Сертифікація енергоефективності будівель»

Кафедра будівельного виробництва Львівської політехніки
Фото з лекції

Нещодавно на кафедрі будівельного виробництва Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки відбулася відкрита лекція за участю співзасновника проєктної компанії Logistruct Володимира Іванейка на тему «Сертифікація енергоефективності будівель». Заняття організовано в межах викладання дисципліни «Сучасні технології енергоефективних будівель та споруд» для студентів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньо-професійної програми «Міське будівництво та господарство».

У першій частині лекції розглянуто актуальність впровадження енергетичної сертифікації будівель, структуру та особливості складання розділу «Енергоефективність» у складі проєктної документації та енергетичного сертифікату будівель.

У другій частині лекції доповідач розповів про онлайн-калькулятор Сadee.pro для розрахунків теплотехнічних характеристик огороджувальних конструкцій та енергоефективності будівель відповідно до українських стандартів, розроблений командою проєктної компанії Logistruct із використанням штучного інтелекту. Студенти ознайомилися з особливостями роботи програми. Здобуті практичні навички здобувачі вищої освіти використають для виконання курсових та магістерських робіт, а також у подальшій професійній діяльності.

Кафедра БВ висловлює щиру подяку Володимиру Іванейку за змістовну лекцію та практичні поради!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції