На кафедрі ОХ відбулася відкрита лекція директорки з якості ПрАТ «Тернопільський молокозавод»

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Як уже повідомляли, цього року вперше студенти освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки пройшли практику на ПрАТ «Тернопільський молокозавод», яке виготовляє продукцію під брендом «Молокія». Компанія є одним із провідних виробників молочної продукції в Україні.

На запрошення кафедри органічної хімії директорка з якості Тернопільського молокозаводу Катерина Анісімова прочитала онлайн-лекцію «Контроль якості під час виробництва харчових продуктів» для студентів та співробітників кафедри, де йшлося про організацію системи контролю якості у ПрАТ «Молокія». Лекторка ознайомила слухачів із законодавчими актами та нормативними документами, що регулюють якість харчової продукції в Україні, торкнулася зарубіжного досвіду, відповіла на численні запитання.

«Потрапляючи на завод, молоко проходить низку лабораторних досліджень. Ми контролюємо кожну краплю відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000, тому впевнені у якості та безпечності всієї продукції. Завдяки суворому дотриманню санітарних вимог, ретельному відбору постачальників – від молока до пакування, використанню ефективних технологій, сучасного лабораторного обладнання, виключно натуральних інгредієнтів та постійному контролю за дотриманням технологічних режимів на всіх етапах виробництва нам вдалося досягти європейського рівня якості своєї продукції», – наголосила Катерина Анісімова.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції