На кафедрі органічної хімії відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

23 та 25 червня 2020 року на кафедрі органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» (завідувач – доктор хімічних наук, професор С.А. Воронов) відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів групи ХТ-46 спеціальності «Хімічні технології та інженерія», спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

З огляду на епідеміологічну ситуацію, захист відбувався віртуально з допомогою програми Microsoft Teams. Незважаючи на труднощі, пов’язані з дотриманням карантину та роботою над дипломом у дистанційному режимі, всі студенти продемонстрували високий рівень підготовки та відповідну якість представлених робіт.

Так, бакалаврська кваліфікаційна робота студентки Катерини Козакевич «Проєкт цеху з виробництва дибутилмалеїнату» (керівник – доцент Ю.В. Панченко) є актуальною для промисловості Львівщини і може бути впровадженою у виробництво для одержання цілої низки харчових та косметичних продуктів. Це відзначили всі члени Державної екзаменаційної комісії та, зокрема, її голова – завідувач виробничої лабораторії ПАТ Carlsberg Ukraine «Львівська Пивоварня» Н.І. Кущик.