На кафедрі ПІО відбувся міжнародний семінар щодо використання європейської освітньої моделі TeLSAC

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

14 травня 2024 року на кафедрі педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Використання європейської освітньої моделі TeLSAC в проєктних технологіях та командній роботі студентів в умовах миру та воєнного часу»

З вітальним словом до учасників звернулася професорка Тетяна Горохівська – завідувачка кафедри педагогіки та інноваційної освіти. З італійської сторони присутніх привітав Фаусто Презутті – доктор психології, професор психології, президент Наукового інституту психології освіти та виховання та Європейського центра освіти (I.S.P.E.F. – E.C.E., м. Рим, Італія).

Своїм досвідом ділились:

  • Паскуале Молітерні, професор Римського Університету Форо Італіко (м. Рим, Італія): «Педагогіка – між культурою і наукою, між гносеологічною та епістемологічною структурою»;
  • Олександра Якимець, доктор психології, віце президент, Європейський центр освіти (E.C.E., м. Рим, Італія): «Випрацювані добрі практики за соціо-психопедагогічним методом викладання/навчання ТеЛСАК під час викладання курсу «Проєктні технології та командна роботи в освітній діяльності»;
  • Олександр Ієвлєв, доцент, Національний університет «Львівська політехніка»: «Психопедагогічні аспекти управління учасниками освітнього процесу».

На високому рівні презентували свої дослідження студенти ІІ курсу: «Цифрова документація освітніх моделей-концепцій-досвіду», «Метод. Спостереження. Слухання», «Використання елементів спостереження-слухання та методу ТелСАК для додаткових занять з математики для підвищення успішності учнів».

Оргкомітет висловлює вдячність модераторам семінару – Олександру Ієвлєву та Олесі Якимець, усім студентам, які брали участь у заході, їхнім науковим керівникам і бажає подальших наукових звершень!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару