На кафедрі ПМВ за програмою «Візит-професор» працює польський викладач

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заняття

На кафедрі політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки впродовж травня 2024 року за програмою «Візит-професор» працює директор Інституту неофілології, професор кафедри міжнародних відносин Державної академії прикладних наук в Хелмі (Республіка Польща) доктор Юрій Гайдук.

Польський викладач уже прочитав лекцію про методологію дослідження сучасних міжнародних відносин, а також проводить наукове керівництво бакалаврськими кваліфікаційними роботами. Під час зустрічі зі студентами Юрій Гайдук акцентує увагу на змісті основних методів дослідження міжнародних відносин та особливості їх застосування у вивченні сучасних міжнародних процесів, розкриває міждисциплінарні зв’язки наукових методів дослідження. Також викладач з Польщі ділиться науковою літературою зі студентами, дає рекомендації щодо апробації наукових досліджень.

Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття