На кафедрі технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулася зустріч завідувача кафедри Богдана Дзіняка, заступника завідувача кафедри Юрія Мельника, гарантів освітніх програм бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Любові Паляниці та Лілії Шевчук із колегами з Львівського національного університету імені Івана Франка – завідувачем кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ігорем Пандяком і доценткою цієї ж кафедри Світланою Майковою.
Було обговорено зміни та доповнення до освітніх програм, напрями співпраці між колективами обох кафедр. Гості з ЛНУ ознайомилися з навчально-методичним забезпечення дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології», матеріально-технічним оснащенням навчальних та наукових лабораторій кафедри технології органічних продуктів.
![Фото із зустрічі](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2024/9/27/para/gallery/top-1000011140.jpg?itok=JKgnzpp9)
![Фото із зустрічі](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2024/9/27/para/gallery/top-1000011141.jpg?itok=sGboNw1e)