В останній тиждень року на кафедрі технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки завершилися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальностей 181 «Харчові технології (Технології продуктів бродильних виробництв і виноробства)» та 161 «Хімічні технології та інженерія (Технології продуктів органічного синтезу)».
Роботи студентів стосувалися вдосконалення технологій харчової та хімічної промисловості, способів економії сировини, енергоресурсів, створення енергоощадних, ресурсозберігальних технологій.
Випускники продемонстрували високий рівень ерудованості, прийняття нестандартних технічних рішень, вміння розв’язувати складні технічні завдання. Деякі з них уже проявили себе як фахівці на провідних виробництвах Західного регіону.
Кафедра технології органічних продуктів вітає магістрів-випускників та бажає успіхів!