На кафедрі технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки завершили роботу екзаменаційні комісії із захисту магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальностями 161 «Хімічні технології та інженерія» (Освітньо-професійна програма «Хімічні технології органічних речовин») та 181 «Харчові технології» (Освітньо-професійна програма «Технології продуктів бродіння і виноробства»).
Захищені магістерські кваліфікаційні роботи були присвячені розв’язанню актуальних проблем технології органічних речовин – удосконалення технологій окиснення циклогексану, одержання триацетину, етилацетату, етилбензолу, вуглеводневих смол, а також проблем технології продуктів бродіння – удосконалення технологій виробництва спирту, оцту, лікеро-горілчаних напоїв, вина та пива.
![Скріншот з онлайн-захисту](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2022/12/21/para/gallery/top-clipboard01.jpg?itok=WVbccz71)
![Скріншот з онлайн-захисту](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2022/12/21/para/gallery/top-clipboard02.jpg?itok=Du-MvaB2)
![Скріншот з онлайн-захисту](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2022/12/21/para/gallery/top-clipboard05.jpg?itok=4UHqh-_x)