4 березня на кафедрі туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки відбулась унікальна презентація і дегустація продукції відомого виробника натуральних солодощів Goluba Sweets.
Бренд-менеджерка компанії Вікторія Петрова разом із колегою приїхали з Вінниці на запрошення доцентки кафедри туризму Мар’яни Сеньків, щоб поділитись зі студентами та викладачами історією, філософією і практикою виробництва їхніх крафтових солодощів. Окрему увагу пані Вікторія присвятила патріотичній колекції цукерок Goluba Sweets та співпраці з вінницькою художницею та дизайнеркою Світланою Теренчук.
Розповідь супроводжувалася послідовною дегустацією різних цукерок, кожна з яких має свою унікальну структуру і смак. Учасники заходу мали виняткову можливість поринути у солодкий світ, який створює Goluba Sweets. На запитання, що відрізняє компанію від інших кондитерських підприємств, пані Вікторія відповіла: «Наші цукерки – це любов». Саме цю фразу можна сміливо вважати місією Goluba Sweets.
Під час дегустації студенти й викладачі активно цікавились різними аспектами виробництва і споживання цукерок та отримали відповіді на всі запитання. Goluba Sweets – компанія, яка дуже відкрита до співпраці, креативних ідей та проєктів. Вже зараз вона співпрацює з різними готельно-ресторанними комплексами Вінниччини. Зокрема, учасникам дуже сподобалась ідея патріотичних яблук, які вирощує фермерське господарство «Мартинівське поле».
Під час зустрічі обговорили можливі подальші напрями організації спільних заходів з кафедрою туризму. Також учасники заходу мали змогу придбати подарункові набори цукерок для себе, рідних і друзів.