У Ратуші відбулося нагородження переможців учнівських інтернет-олімпіад, організованих за сприяння Університету

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Герб Львівської політехніки

Управління освіти Львівської міської ради за сприяння Національного університету «Львівська політехніка» четвертий рік поспіль проводить міські учнівські інтернет-олімпіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова з метою виявлення обдарованих дітей та розвитку їхніх творчих здібностей, підвищення інтересу до поглибленого вивчення математики, української мови, фізики, біології, хімії, англійської мови та інформаційних технологій.

– До Дня міста Львова ми вшановуємо подяками, відзнаками кращих з кращих мешканців міста Львова, людей, які багато працюють. І цього року подякою також вшановується Шаховська Наталія Богданівна, декан повної вищої освіти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Її не було на урочистій сесії до Дня міста Львова, а сьогодні вона є, – зазначив міський голова Андрій Садовий.

У 2016/2017 н.р. до участі в інтернет-олімпіадах зареєструвалось понад 5000 учнів 7–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова та Львівської області.

За сприяння Національного університету «Львівська політехніка», ІТ-компаній та Навчально-методичного центру освіти міста Львова проведено IV міську учнівську інтернет-олімпіаду з інформаційних технологій «IT Challenge». Олімпіада відбувалась у три етапи. Для участі в інтернет-олімпіаді зареєструвалось 1740 учнів 7–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, з них 39 учнів Львівської області. Гран-прі отримав учень 10 класу Навчально-виховного комплексу «Школа – гімназія «Сихівська» Максим Варнаков із роботою «Poboguide» (Мобільна аплікація + робот).

Загалом 50 учнів стали переможцями та призерами міських учнівських інтернет-олімпіад у 2016/2017 н.р. Приємними та корисним призами чемпіонів потішили найактивніші ІТ-компанії Kind Geek, SoftServe, Perfectial, Glogal Logic, Symphony Solutions, N-IX та Sigma.