Першокурсникам Хмельницького політехнічного коледжу презентували ЦТМ «Політехнік»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Людмила Багас

Сприяння всебічному і гармонійному розвитку студентів є одним із пріоритетних напрямків навчально-виховної роботи у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». З 2016 року в навчальному закладі працює Центр талановитої молоді «Політехнік», у якому забезпечено умови для інтелектуального, духовного і фізичного розвитку молоді, реалізації їхнього творчого потенціалу.

Оскільки з кожним роком зростає чисельність політехнічної родини, тому і вдосконалюється робота гуртків та студій відповідно до вимог часу. Саме на цьому закцентувала увагу під час презентації Центру заступник директора з виховної роботи Людмила Миколаївна Багас.

Першокурсникам розповіли про роботу Центру представили керівників та учасників студій, секцій, гуртків і запросили до участі в роботі:

  • Науково-технічного гуртка
    керівник – зав. відділення інженерної механіки Олексій Васильович Матвєєв
  • Економічного гуртка «Бізнес-школа»
    керівник – зав. відділення економіки та менеджменту Оксана Василівна Шулякова
  • Правового клубу «Феміда»
    керівник – викладач суспільних дисциплін Тетяна Олексіївна Матіяш
  • Військово-патріотичного гуртка «Влучний стрілець»
    керівник – викладач предмету «Захист Вітчизни» гвардії майор, кандидат в майстри спорту з кульової стрільби Віктор Леонідович Кушнір
  • Секцій зі спортивно-масової роботи: баскетболу, футболу, волейболу, кіокушинкай-карате, бодібілдингу, настільного тенісу, шахів
    керівник фізичного виховання Микола Олімпіанович Свіцельський
  • Творчих студій: музики та вокалу, гри на гітарі, танців, фото/відео-журналістики, КВК, благодійності
    керівник – голова студентського профкому Аліна Володимирівна Бровко

Крім цього, у Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки можна отримати водійські права, пройшовши навчання на автомобільних курсах. Також тут успішно працюють курси з основ програмування та роботи з ПК (для студентів не-ІТ-спеціальностей).

оголошення Людмила Багас