Під час круглого столу представники ІНЕМ та польські партнери з Білостока обговорили перспективи співпраці

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Зустріч на тему «Соціально-економічний розвиток українсько-польських відносин» відбулася в онлайн-форматі з ініціативи представників Вищої економічної школи в Білостоку. Інститут економіки і менеджменту, як і загалом Львівську політехніку, представив заступник директора ІНЕМ, доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Юрій Малиновський.

З польського боку до спілкування крім керівництва й викладачів Вищої економічної школи в Білостоку долучилися науковці-економісти, бізнесмени, підприємці, адміністрація міста.

Під час круглого столу партнерам вдалось обговорити кілька важливих питань, що стосуються перспектив організування спільних заходів, конференцій, втілення наукових програм. Ішлося про нові напрями розвитку співпраці, ініціативи, цікаві й важливі проєкти, які можна спільно реалізовувати.

— Польська сторона зацікавлена надавати грантову підтримку нашим найкращим студентам, напрацьовувати спільні освітні й наукові проєкти з викладачами-науковцями, — зауважив Юрій Малиновський.

Львівська політехніка й Вища економічна школа в Білостоку — давні стратегічні партнери. Ще до початку повномасштабної війни багато наших студентів навчалися там на магістратурі, а викладачі Львівської політехніки мали науково-педагогічні стажування. Під час російсько-української війни не лише не втрачено цього контакту, а й вдається поглиблювати співпрацю.