Підтримайте Україну в інформаційній війні: інструкція для українців в Угорщині

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Заставка до матеріалу

Дорогі українці Угорщини!

Рівно місяць тому розпочалось повномасштабне вторгнення рф на території України. Українці гідно дають відсіч загарбникам та перевищують усі очікування, захищаючи свою Батьківщину.

Водночас наш ворог, не маючи воєнних успіхів, продовжує тероризувати мирне населення. За місяць вторгнення загинули тисячі цивільних людей, постраждали сотні невинних дітей. Мільйони українців вимушено покинули домівки, втратили близьких і живуть поміж сирен повітряної тривоги й тривожних новин.

Щоб наблизити нашу Перемогу, потрібна підтримка кожного та кожної з нас – там, де ми є. Українці в багатьох країнах світу допомагають вимушеним мігрантам і тиснуть на владу країн перебування, щоб підсилювати міжнародну допомогу нашій країні.

Підтримайте Україну в інформаційному просторі!

  1. Спілкуйтесь із знайомими громадянами Угорщини, розповідайте правду про події в Україні, закликайте до підтримки.
  2. Вимагайте на антивоєнних акціях посилення санкцій щодо росії, дозволу на перевезення зброї територією Угорщини, підтримки санкцій ЄС щодо росії та Білорусі.
  3. Для громадян Угорщини – пишіть листи чи телефонуйте депутатам, аби показати, що їхні виборці вимагають ширшої підтримки України
  4. Пишіть посадовцям та депутатам у Facebook та Twitter із закликом посилювати санкції щодо росії та Білорусі.
  5. Поширюйте інформацію про війну в Україні, не дозволяйте забути про нас. Коментуйте й залишайте скарги на неправдиві публікації угорських медій: це дієвий інструмент протидії російській пропаганді.
  6. Об’єднуйтеся з іншими українцями в Угорщині, поширюйте зокрема цей допис.

Разом переможемо! Слава Україні!