Львівська політехніка продовжує розвивати співпрацю з навчальними закладами І–ІІ рівня акредитації

Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»
підписано угоду із Львівським вищим професійними училища № 29

Львівська політехніка продовжує розвивати співпрацю з навчальними закладами І–ІІ рівня акредитації. Так, 26 лютого підписано угоду із Львівським вищим професійними училища № 29 про співпрацю з нашим університетом у межах розвитку ступеневої освіти й апробації дуальної освіти.

Нині ми зробили ще один крок у налагодженні співпраці з навчальними закладами Львівщини І–ІІ рівня акредитації у напрямі розвитку роботу з молодшими спеціалістами. Укладено договір з училищем, яке готує молодших спеціалістів з напряму «Автомобільний транспорт» спеціалізація «Обслуговування та ремонт автомобілів та двигунів». Зараз домовляємося про співпрацю з навчальними закладами, які мають найкращі викладацькі колективи і сильні інструментально-практичні бази, – розповів проректор Роман Корж.

Перші кроки такої співпраці полягатимуть у тому, що викладачі Львівської політехніки читатимуть лекції в цих навчальних закладах. А їхні викладачі зможуть проходити стажування в нашому університеті. Це відкриє для випускників училищ можливість вступати до Політехніки в інститут, пов’язаний із їхньою спеціальністю.

підписано угоду із Львівським вищим професійними училища № 29