Політехніки взяли участь у підсумковій конференції проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні»

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Фото з конференції

Завершилася контрактна частина проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини та за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmb.

На Львівщині, одному з пілотних регіонів України, створено й успішно функціонує Регіональне партнерство зайнятості «Опліч». Ділові зустрічі, які об’єднали його учасників, а також різних стейкхолдерів ринку праці, дають свої результати. Серед учасників проєкту – викладачі та аспіранти Національного університету «Львівська політехніка».

Про творчий доробок у рамках реалізації науково-дослідної частини проєкту діляться безпосередні його учасники – керівниця Науково-дослідного центру соціальної й демографічної політики та управління «Демос», д.е.н., професор Уляна Садова та випускник магістратури (освітньо-професійна програма «Соціальна економіка, аналітика та управління») Ростислав Малинич.

Докладніше – у доданому файлі.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції