Понад 100 студентів ІКТА відвідали зустрічі з підприємцями та експертами у сфері IT в рамках Tech Accelerator

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Tech StartUp School

Студенти І та ІІ курсів програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці відвідали 8 безплатних зустрічей з підприємцями й експертами з різних аспектів ведення бізнесу та започаткування стартапів у рамках Tech Accelerator.

Tech Accelerator – команда однодумців, що працює над підтримкою розвитку IoT-стартапів. Зустрічі об’єднують людей із різних професій та галузей, адже різноманітні погляди можуть розширити мислення учасників і дати свіже уявлення про бізнес.

«Програма була дуже насичена, й учасники мали змогу не лише послухати, а й пропрацювати власні кейси, разом із менторами розв’язати наявні проблеми та правильно побудувати план подальших дій», – поділився очільник Tech StartUp School Університету Назар Подольчак.

За результатами заходів 12 команд пройшли менторські сесії та презентували стартапи, а 3 команди-переможці отримали інвестиції на загальну суму 60 тисяч гривень:

  • І місце: GrainMole – пристрій для моніторингу стану зерна;
  • ІІ місце: FreeWalk – розумна тростина для незрячих людей, яка попереджає про перешкоди сигналом;
  • ІІІ місце: Im2bе – застосунок, який допоможе налагодити відносини у сім’ї.

«Нетворкінг, зустрічі та менторство дали нашій команді змогу поглянути на проєкт з іншого боку, допрацювати певні сфери й адаптувати наступні задуми до реальних кроків», – прокоментувала одна з учасниць заходу.

Наступного сезону для учасників програми буде більше можливостей – доєднуйтесь!

Tech Accelerator реалізує Tech StartUp School у співпраці з програмою «Інтернет речей» у Львівській політехніці за підтримки Global Innovation through Science and Technology initiative (GIST Net).

Докладніше – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.