Понад дві сотні учасників долучилися до проєкту Go To Business, який реалізувала Tech StartUp School Національного університету Львівська політехніка за сприяння EIT Food – Європейського інституту інновацій і технологій у галузі продуктів харчування.
Проєкт підтримував стартап-команди, підприємців, фермерів у сфері агропродовольчої промисловості. У листопаді учасники долучалися до 10-годинних онлайн-воркшопів із розвитку стартапів та підприємництва, де здобули знання із заснування й розвитку власної справи. А в грудні та січні відбувалися двогодинні менторські сесії у сферах бізнес-процесів, маркетингу та експорту.
105 учасників відвідали воркшопи й отримали знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу. Учасники отримають фундаментальні навички, необхідні для досягнення успіху як підприємців в агропродовольчій сфері.
Тренерами заходів проєкту були Назар Подольчак, Наталія Данкова, Яна Левицька, Олександра Корчинська, Олег Дума. 100 учасників отримали індивідуальну менторську підтримку від Віри Пустовіт і Сергія Тризуба, а це 200 годин консультацій та різних запитів.
Приємним бонусом було отримувати ось такі відгуки, а їх, повірте, було чимало: «Щиро дякую за фантастичну консультацію!».