Професор Львівської політехніки взяв участь у зустрічі офіційних представників країн EAERE

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

16 травня 2024 року у форматі Zoom-конференції під головуванням президента Європейської асоціації економістів у сфері довкілля та ресурсів (European Association of Environmental and Resource Economists – EAERE) професора Simone Borghesi відбулося засідання офіційних представників країн EAERE (EAERE country representatives meeting).

Офіційні представники країн є членами EAERE з гарною репутацією, яких призначає Рада EAERE для полегшення спілкування між Асоціацією та окремими країнами.

У заході брали участь офіційні представники понад 20 країн, зокрема від України – професор кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», доктор економічних наук, старший дослідник, член-кореспондент Академії економічних наук України Анатолій Кучер.

Захід був спрямований на розгляд комплексу питань, зокрема щодо результатів діяльності за попередній рік і планів на перспективу.

Серед іншого президент EAERE наголосив на необхідності:

  • продовжувати/розширювати діяльність Комітету з питань політики та зміцнювати діалог із політиками й зацікавленими сторонами;
  • сприяти робочим групам, співпраці та спільним проєктам між членами;
  • посилення співпраці між національними асоціаціями в рамках EAERE та з іншими науковими асоціаціями;
  • створення більшої кількості шкіл та можливостей у рамках програми Next Generation EAERE;
  • розширення інструментів комунікації із залученням молодих науковців.

Більше інформації про пріоритети й активності буде надано на Генеральній асамблеї членів у рамках щорічної конференції EAERE, що відбудеться в змішаному форматі в м. Левені (Бельгія) 1 липня 2024 року.