Програма грантів від USAID «Кібербезпека критичної інфраструктури України»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Львівської політехніки інформує науковців Університету, що відкрито конкурс на участь у програмі грантів від USAID «Кібербезпека критичної інфраструктури України».

Метою програми є підвищення національної готовності, зменшення ризиків та вразливостей у сфері кібербезпеки, а також зміцнення критичної інфраструктури України у секторі кібербезпеки.

Основні цілі конкурсу

  • Компонент 1: Зміцнення середовища кібербезпеки для створення безпечного середовища, якому довіряють, для прискорення розвитку людей, процесів і технологій на підтримку кібербезпеки в усіх секторах та об’єктах критично важливої інфраструктури України.
  • Компонент 2: Розвиток кадрового потенціалу України у сфері кібербезпеки для зміцнення України як суверенної держави, побудованої на безпечній, захищеній та динамічній економіці, що підтримується талановитим людським капіталом.
  • Компонент 3: Розбудова стійкої індустрії кібербезпеки для стимулювання попиту і пропозиції українських рішень та постачальників послуг у сфері кібербезпеки для розширення можливостей, оснащення й фінансування кібербезпеки підприємців та бізнесів у сфері кібербезпеки.

Тривалість одного проєкту – до 1 року. Аплікаційну заявку, написану англійською мовою, слід надсилати на електронну адресу USAIDCybersecurity_Grants@dai.com.

Загальний бюджет – від 20 000 до 150 000 доларів США.

Дедлайн – 31 грудня 2024 року. Заявки приймають на постійній основі.

Докладніше