Спасибі Герою за службу: до коледжу транспортної інфраструктури Університету завітав студент-воїн

Фаховий коледж транспортної інфраструктури Львівської політехніки
Фото із зустрічі

14 червня до Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» завітав його нещодавній студент, а тепер воїн Тарас Стрепка.

У листопаді 2023 року несподівано для всіх 19-річний четвертокурсник вирішив стати військовослужбовцем. І служити він потрапив не абикуди, а до військової еліти – морської піхоти! Його тридцять сьома бригада утримує військовий плацдарм на лівобережжі Херсонщини – у славнозвісних Кринках. Незважаючи на те, що у бойових діях він брав участь лише 2 місяці, Тарас уже заслужив дві нагороди, а також берет морського піхотинця, який отримати також дуже непросто. Зараз воїн перебуває на реабілітації після складного поранення, тому зміг завітати до рідного коледжу.

Після розмови зі студентами Тарас Стрепка зустрівся із директором коледжу Іваном Груником. Подякувавши за патріотизм та героїзм, Іван Степанович поцікавився, що Тарасові потрібно на службі, щоб подарувати від коледжу. Розглянувши кілька варіантів, зупинилися на приладі нічного бачення. Це дорога, але вкрай потрібна на фронті річ. Тож єдність і взаємодопомога українського тилу і фронту тривають!

Докладніше – на сайті Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури.