Співробітниці R&D-центру Львівської політехніки долучилися до серії вебінарів з інтелектуальної власності

R&D-центр Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

17 вересня розпочалися вебінари «Інтелектуальна власність як каталізатор розвитку інноваційного середовища» від Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій, приурочені до Дня винахідника та раціоналізатора.

Тема першого вебінару була присвячена огляду інсайтів інноваторів із бізнес-середовища. Представники бізнесу розповідали, як вони використовують інтелектуальну власність для розвитку своїх компаній, захисту нових технологій та створення конкурентних переваг на ринку.

Наукові співробітниці R&D-центру Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Качмар-Кос, Ганна Рипка та Олена Лукачук послухали про досвід комерціалізації спін-офф стартапу R.Flo від Юлії Дремлюги, інноваційних проєктів ТОВ «Інститут нанотехнологій та органічних продуктів «Авелайф» від Андрія Гижка, інновацій компанії SMARTINHOUSE від В’ячеслава Мороза.

Представниці Львівської політехніки вдячні команді Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій за проведення цікавого і потрібного заходу, спрямованого на популяризацію культури захисту прав інтелектуальної власності в Україні!