Студент кафедри СШІ поділився враженнями про програму «Штучний інтелект» у Львівській політехніці

Кафедра СШІ Львівської політехніки
Студент

Студент кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Томас Гірняк поділився враженнями про програму, на якій навчається:

– Про кафедру систем штучного інтелекту я дізнався лише коли подавав документи на комп’ютерні науки. На момент вступу кафедра СШІ набирала своїх перших студентів.

Від української освіти я загалом майже нічого не очікував. Проте навчання на кафедрі справило приємні враження. Позитивні викладачі, вивчення програмування вже з І семестру. І головне – створення власного IT-проєкту на довільну тематику, який оцінювали в кінці семестру та враховували як екзаменаційну роботу. Завдяки створенню власного проєкту (мобільна гра на Unity Engine) я навчився основ програмування, працювати з графікою, гітом, командної роботи, а також набув вміння швидко шукати потрібну інформацію в інтернеті.

Порада абітурієнтам з власного досвіду – йти своїм шляхом, вивчати основи, пробувати себе у різних напрямках, не сподіватись, що у виші вас навчать всього необхідного. Хороший ЗВО може надати правильний вектор розвитку, проте лише ваша самоосвіта та застосування отриманих знань на практиці дадуть максимальний результат.