Студентка ІППО взяла участь у літній школі AMU Summer Schools 2.0 за програмою NAWA у Познані

Кафедра міжнародного та кримінального права Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Студентка Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки Вікторія Гатала взяла участь у проєкті «Літня школа AMU», що відбувався з 14 по 20 квітня 2024 року за підтримки програми академічної мобільності NAWA від Університету імені Адама Міцкевича у місті Познані, Польща.

Тематика літньої школи була присвячена інтердисциплінарній моделі навчання. Вікторія, яка є студенткою IV курсу кафедри міжнародного та кримінального права, поїхала на цей захід, щоб поглибити свої знання й отримати нові перспективи у навчанні.

Впродовж літньої школи відбувалися цікаві лекції та воркшопи, які стосувались теоретичних і практичних аспектів інтердисциплінарної моделі навчання. На закінчення Літньої Школи УАМ Interdisciplinary model of studies учасники відвідали факультет польської та класичної філології, де зустрілися з д-ром Андрієм Гладієм, автором книги «Ісландія. Північні дні опівночі», та дізналися багато нового про таку цікаву країну як Ісландія.

Цей досвід не лише розширив загальні знання, а й дав можливість долучитися до міжнародного навчального середовища, де обмін думками та ідеями відбувається на рівні студентів різних спеціальностей.

Для здобувачів вищої освіти такі програми академічної мобільності є надзвичайно корисними, оскільки вони допомагають розвивати міжнародне спілкування, поглиблюють знання і відкривають нові горизонти у навчанні та кар’єрному зростанні. Вікторія відчула цінність цього досвіду й радить іншим студентам активно використовувати можливості, які надають міжнародні проєкти.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи