Студентка магістерської програми «Міжнародні відносини» проходить стажування у Гданській політехніці

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

Студентка магістерської програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Богдана Гайдук із 1 липня до 31 серпня 2024 року проходить стажування у відділі міжнародних відносин Гданської політехніки (м. Гданськ, Республіка Польща) у рамках проєкту Національного агентства академічних обмінів (NAWA) «Співпраця з українськими університетами в рамках ENHANCE Alliance».

Богдана ознайомилась із роботою відділу міжнародних відносин Гданської політехніки, взяла участь у семінарах і тренінгах, які організовував університет, працювала над підготовкою документів із розвитку міжнародної співпраці. За її словами, цікавим є досвід освітнього закладу щодо роботи з іноземними студентами, знайомство з міжнародними проєктами, які реалізує Гданська політехніка, а також програми, в яких можуть взяти участь українські здобувачі вищої освіти.

Богдана зазначає, що успіх сучасного університету великою мірою залежить від його інтеграції до міжнародної університетської спільноти, створення сприятливих умов для академічної мобільності студентів та науково-педагогічних працівників, реалізацію спільних освітніх програм.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі