Студентка освітньої програми «Міжнародні відносини» взяла участь у літній школі програми NAWA у Дембіце (Польща)

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з програми мобільності у Польщі

Студентка групи МВ-24 кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Марта Дмитрів взяла участь у програмі студентської мобільності NAWA, ставши учасницею Літньої школи «Натхнення та маніпулювання громадською думкою як алгоритми здобуття та утримання політичної влади в Європі» у рамках проєкту «BNI-UA-2023-23: співпраця університету ім. Адама Міцкевича з університетами України в рамках альянсу Європейських університетів».

Під час школи учасники прослухали 40 годин воркшопів на теми «Академічна доброчесність», «Псевдонаука в паранауках», «Надійність інформаторів. Епістемічний авторитет», «Економічні експерти», «Типові публічні дискусії, дебати в ЗМІ», «Агнотологія соціального та політичного виробництва». Студенти набули практичних навичок у сфері міжнародної комунікації, піару, медіації, впливу на громадську думку.

«Літня школа, проведена з ініціативи університету Адама Міцкевича в Познані, була спрямована на вивчення актуальної тематики з розвитку сучасних технологій та сприяла налагодженню зв’язків між студентами з різних університетів України. Програма сприяла поширенню міждисциплінарних знань про методи впливу на громадську думку та покращила розуміння важливості фільтрувати інформацією у медіа. Щиро дякую кафедрі політології та міжнародних відносин та Центру міжнародної освіти Національного університету Львівська політехніка за можливість взяти участь у такій цікавій програмі», – розповіла Марта Дмитрів.

Кафедра політології та міжнародних відносин радіє досягненням своїх студентів!

Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі