Студентки і доцентка кафедри ЖЗМК на запрошення організаторів побували на заході Kordon Race

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Фото із заходу

27 квітня 2024 року в «Бухті Вікінгів» за сприяння Західного регіонального управління держприкордонслужби відбулися змагання Kordon Race. Це вже третій щорічний захід, що поєднує в собі змагання з перешкодами й навчальні майстер-класи, спрямовані на адаптацію життя у країні, що воює.

Студентки кафедри журналістики та засобів масової комунікації Львівської політехніки Юлія Мацях, Олена Пержола і Тетяна Хвастик разом з доценткою кафедри Боженою Іваницькою були запрошені організаторами заходу як фотокореспонденти.

У змаганнях брали участь команди дванадцяти прикордонних загонів України, ветерани російсько-української війни, команда працівників Львівської міської ради та діти. У програмі змагань були номінації Tеаm, Children, Individual, Special Ultra, а також майстер-класи.

  • Біг з перешкодами. Захопливі 5 забігів з перешкодами, де кожен міг випробувати свої сили та навички, включаючи ветеранів, дітей, любителів і професіоналів.
  • VR-тренажери. Тренажери, що дають змогу стати пілотом FPV-дрона або оператором протитанкових засобів та постріляти із «Джавеліна».
  • Тактична медицина. Тренінг, де кожен міг вивчити, як поводитися під час обстрілу, уникнути контузії та надати першу медичну допомогу.
  • Мінна небезпека. Можливість наглядно продемонструвати дітям, із чим не можна гратися і як вберегти себе від небезпеки.
  • Кінологи. Зона, де на власні очі можна було побачити, як службові собаки використовують свої надздібності під час пошуку різних заборонених чи небезпечних речовин і предметів.

«200 літрів бограчу» – окрема відпочинкова зона, де кожен міг поласувати справжнім закарпатським бограчем та гарно провести час.

Наступного року організатори обіцяють відвідувачам ще більше цікавих змагань та майстер-класів.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу