Студентки кафедри ЗМД взяли участь у другому міжнародному заході за проєктом CERV Solidaritown

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото із заходу у Словенії

Студентки кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Анастасія Бучковська та Катерина Долошицька взяли участь у другому міжнародному заході «Європейське громадянство й права людини. Солідарність як відповідь на кризу» за фінансованим Європейським Союзом дворічним проєктом CERV Solidaritown, у якому Національний університет «Львівська політехніка» є асоційованим партнером.

Захід відбувся 6–7 червня в місті Кршко (Словенія). У зустрічі, організованій Центром підприємництва та туризму Кршко (Center za podjetnistvo in turizem Krško), взяли участь представники всіх організацій-партнерів проєкту з Бельгії, Іспанії, Італії, Польщі, Португалії, Румунії, представники місцевого муніципалітету, бізнесу й навіть Європарламенту.

Solidaritown – це CERV («Громадянство, рівність, права та цінності») проєкт, спрямований на проведення комплексу міжнародних заходів у кожному з міст-партнерів, де учасники з усієї Європи обговорюють громадську активність та європейські цінності, пов’язані зі святкуванням Різдва, солідарністю і співпрацею між різними громадами, просуванням Цілей сталого розвитку й наданням допомоги тим, хто постраждав від війни в Україні та інших конфліктів у Європі та світі.

За надзвичайно корисний і цікавий захід та плідну співпрацю політехніки щиро дякують організаторам – Kristina Ogorevc Račič, Ksenja Kragl та Visit KRŠKO!

Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії Фото із заходу у Словенії