Студенти четвертого курсу кафедри АВКТ пройшли практику на провідних підприємствах Львівщини

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Фото із практики

Для набуття практичних навиків, поглиблення рівня теоретичних знань та підготовки матеріалів для виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт студенти четвертого курсу кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Львівської політехніки пройшли практику за темою бакалаврських кваліфікаційних робіт на підприємствах-партнерах кафедри.

Зокрема, студент групи АВ-41 Василь Чабан і студент групи АВ-42 Євгеній Телятніков ознайомилися з технологічними процесами виробництва лікарських засобів на АТ «Галичфарм», яке входить у корпорацію Arterium, та вдосконалили навички монтажу систем керування на основі сучасних мікропроцесорних засобів автоматизації.

Ще кілька студентів четвертого курсу, серед яких Ярослав Манько, мали змогу під час практики ознайомитися з процесами проектування і виготовлення систем автоматизації та електротехнічних систем у компанії ТзОВ «Робітня».

Під час проходження практики студенти набули практичних навиків з програмування програмованих логічних контролерів, брали участь у розробленні схем керування технологічними процесами, а також у проектуванні та виготовленні щитів з електрокомутаційним обладнанням.

За підсумками проходження практики студенти отримали схвальні відгуки від керівників практики, які відзначили їхній високий рівень практичної та теоретичної підготовки.

Фото із практики Фото із практики Фото із практики