Студенти кафедри ЕКС опанували мікрокредитні курси у рамках міжнародного проєкту UNITE!

Кафедра електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем
Учасники курсів

Шестеро студентів нашого університету, які навчаються на кафедрі електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Інституту енергетики та систем керування, отримали сертифікати про проходження мікрокредитних курсів у рамках міжнародного проєкту UNITE! University Network for Innovation, Technology and Engineering. До нього за фінансової підтримки Польської національної агенції академічних обмінів NAWA було долучено сім українських закладів вищої освіти, серед яких і Львівська політехніка.

Зокрема, мікрокредитний курс «Відновлювана енергетика» прослухали і виконали всі завдання студенти Роман Савка і Валентин Климюк з групи ЕЕ-34 та Олександр Горловецький з групи ЕЕ-21, а мікрокредитний курс «Зелений і розумний транспорт» – студенти Ігор Лутчин (ЕЕМ-21) та Дмитро Дженжелей і Білевич Михайло (ЕЕ-34).

Набуті студентами нові знання про сучасний розвиток цих пріоритетних для всього світу технологій розширили їхню технічну ерудицію та, безсумнівно, стануть їм у нагоді в процесі становлення як спеціалістів з електротехніки, енергетики та електромеханіки.