Студенти кафедри фінансів, обліку і аналізу ІППТ мали практичні заняття в АТ «Асвіо Банк»

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Фото із заняття

Як банки працюють в умовах війни, які пропонують банківські продукти, що треба знати, щоб працювати в банку, які навички повинен мати банківський працівник, чи можна заробити мільйон і багато іншого дізналися 15 жовтня 2024 року студенти груп ФБ-34 та ФБМС-31 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» кафедри фінансів, обліку та аналізу Інституту просторового планування та перспективних технологій під час практичних занять у Львівському відділенні № 46 Акціонерного товариства «Асвіо Банк».

«Асвіо Банк» є одним із перших комерційних банків України, його успішна історія налічує вже більше 30 років. Установа фокусується на індивідуальній роботі з клієнтами, це допомагає зберігати атмосферу довіри і безпеки, що є необхідним в сучасних умовах.

Про особливості банківської установи докладно розповіла начальниця Львівського відділення АТ «Асвіо Банк» Тетяна Мотрич.

Зустріч із фахівцями банку була цікава як для студентів, так і для викладачів – професорки Марії Лапішко та доцентів Лева Кльоби і Любові Євтух.

Обмін думками та ідеями завжди надихає і дає змогу рухатися вперед до обраної мети.