Студенти кафедри ІМКС стали лауреатами премій від обласної державної адміністрації та обласної ради

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Тетяна Іващишин

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії для студентів закладів вищої освіти області з нагоди Міжнародного дня студента. Преміями нагороджують студентів, які відзначилися у навчальній і науковій роботі, беруть активну участь у громадському житті університету, міста, області.

24 листопада у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося урочисте нагородження лауреатів премій, серед яких – двоє студентів кафедри історії, музеєзнавства і культурної спадщини Національного університету «Львівська політехніка». Студент магістратури Володимир Голубець та студентка IV курсу Тетяна Іващишин стали лауреатами Премії імені Героя України Бориса Возницького. Крім того, Тетяна Іващишин стала лауреаткою Премії імені В’ячеслава Чорновола.

І Тетяна, і Володимир поза навчанням ведуть активну волонтерську діяльність. Володимир також працює молодшим науковим співробітником у Львівському історичному музеї, постійно бере участь у наукових заходах; в минулому семестрі він пройшов онлайн-курс з історії регіоналізму в університеті Тарту (Естонія). Тетяна брала інтерв’ю в учасників Революції Гідності з метою дослідження регіонального виміру тих подій; вона є співзасновником літературного об’єднання НІМБ; нещодавно пройшла стажування у Музеї міста в рамках програми Львівської міської ради «Перший кар’єрний крок».

Володимир Голубець Тетяна Іващишин